Laddar...

Ambitionen med Skiers Lodge är att bygga ett fjällboende för dig som älskar skidåkning och uppskattar kvalitet och design. En lägenhet att vara stolt över och som gör det enkelt och bekvämt att njuta av allt fjällen och Åre har att erbjuda. Husets läge ger avskildhet och fin utsikt över fjällen och sjön, samtidigt som det bara är ett stenkast till torget med folkliv, krogar, butiker och after ski.

Huset

Tillsammans med Murman arkitekter har vi kombinerat modern arkitektur med naturmaterial för att skapa rätt atmosfär och Årekänsla. Du som ännu inte hittat ett fjällboende som matchar dina krav och din livsstil – nu bygger vi det till dig.

Om arkitekten

MÖJLIGHETEN

Just nu slutprojekteras byggnationen av entreprenören. Bostadsrättsföreningen är bildad och kostnadskalkylen är intygsgiven. Går du just nu i köptankar och är intresserad av en unik lägenhet i unikt läge, med alla bekvämligheter du behöver för din fjällvistelse så, är det hög tid att anmäla ditt intresse.

Anmäl intresse!

Läget

Läget är unikt, med 100 meter till Åre torg och 80 meter till backarna. Du kan i princip åka skidor ända fram till huset, som ligger väldigt fint med utsikt över Åresjön och Renfjället.

Se läget