Huset

Design av prisbelönta arkitekter

Skiers Lodge är ritat med största omsorg om helheten och samspelet med den omgivande naturen. För utformningen står Murman arkitekter som hyllats för bland annat många fjällprojekt där de skapat innovativa idéer med stark känsla för den viktiga harmonieringen med miljön. Några exempel är Idre Himmelfjäll, VM-huset i Åre, Ramundbergets fjällby och prisbelönta restaurang Tusen i Ramundberget.

Huset möter också fjällivets alla behov av funktioner och bekvämligheter, som eget skidrum och vallarum i källaren, p-platser i varmgarage och inte minst en stor gård och terrass med grillplats. Kvaliteterna och läget är givetvis lika fantastiska året runt för dig som gärna njuter av fjällvärlden alla årstider.

Hela fastigheten är byggd enligt hotellstandard (brandklass 4 enligt BBR), vilket innebär en stor fördel för dig som köpare med betydligt högre säkerhet mot brand, dubbla nödutrymningsvägar och brandlarm i samtliga utrymmen. Dessutom ges möjligheten att hyra ut lägenheten enligt de krav som Åre kommun ställer kring detta.

Vemdalen2